Hi, ik ben Leonie. Eigenaresse van Softie baby Musthaves.
Softie baby Musthaves is gespecialiseerd in handgemaakte babyaccessoires en kraamcadeaus.  
In 2019 ben ik gestart met de webshop en 2 jaar later opende ik een fysieke winkel in Eindhoven. Ook verkoop ik mijn producten aan andere (web)winkels in binnen- en buitenland.  

SLOWFASHION

Samen met ervaren breisters hebben wij de perfecte Merino wollen slofjes ontworpen, die écht aan blijven zitten. Ook zijn er bijpassende bonnet mutsjes die mooi aansluiten. Met de hand gebreid in Nederland.

Alle gehaakte accessoires zoals rammelaars, muziekdoosjes en wagenspanners worden in eigen atelier met de hand gemaakt en aanvullend hebben wij een prachtige (handgemaakte) collectie die wij inkopen bij kleine ondernemers. Zo is er een mooi aanbod van handgemaakte babykleding vanaf maat 50 tot en met maat 92. Gemaakt door geselecteerde coupeuses in Nederland.

Bijna al onze producten worden in Nederland gemaakt. Kleinschalig en met liefde voor het vak. Er is persoonlijk contact met deze kleine ondernemers en wij helpen elkaar te groeien. Samen zoeken we naar het perfecte item voor de winkel. Van het uitzoeken van printjes voor kleding alsook het laten uitwerken van een eigen idee voor houten speelgoed. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop!

DUURZAAM

Wij staan voor duurzaam en verantwoord. En dat doen wij met een groot assortiment aan mooie en eerlijke producten, voornamelijk uit Nederland. Zo is ook de Merino wol die wordt gebruikt mulesing vrije wol die te traceren is.

Mijn producten worden op een verantwoorde manier gemaakt. Hiermee bedoelen wij dat het wordt geproduceerd met een zo min mogelijke belasting voor natuur en milieu. Wij gebruiken de beste materialen en staan voor verantwoord spelen. Wij weten waar onze producten vandaan komen.  Geen massaproductie, maar kleinschalig, uniek en bijzonder! 

Je vindt unieke handgemaakte kraamcadeaus, babyspeelgoed en babykleding van maat 50 tot en met maat 92 hier! Iets waar elke baby én ( aanstaande ) mama blij van wordt!

LOCATIE

De winkel vind je in de Urban Shopper, Torenallee 60 02, Eindhoven Strijp S. Voorheen was dit een fabriekspand op het bedrijventerrein van Philips. Nu vind je er zo’n 20 winkeltjes met elk een uniek concept. Alle oude fabriekspanden op Strijp S zijn inmiddels omgetoverd tot hippe winkels, innovatieve restaurants en creatieve werkplekken. Regelmatig wordt er iets georganiseerd. Zo is er elke 3e zondag van de maand de Feelgood market en is er jaarlijks de Dutch Design Week. In de directe omgeving vind je prachtige architectuur en gezellige terrasjes. En op een steenworp afstand vind je de werkplaats en atelier van Piet Hein Eek. Genoeg te doen en te beleven! Wil je meer doen? Op 20 minuten lopen vind je het stadcentrum van Eindhoven.

Openingstijden woensdag tm vrijdag 11.00-18.00u, zaterdag 11.00-17.00u, elke zondag 12.00-17.00u. Op loopafstand zijn er diverse (overdekte) parkeerplaatsen en kun je parkeren voor de deur. Treinstation Strijp S is op loopafstand. In vershal het Veem vind je onder andere een AH, wine & nuts en bierbrouwerij het Veem.