Over ons

Hi, ik ben Leonie. Eigenaresse van Softie baby Musthaves. Gestart in 2019 met de webshop en inmiddels uitgebreid naar een fysieke winkel én verkoop aan andere (web)winkels in binnen- en buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte babyaccessoires en kraamcadeaus.

Wij ontwerpen onder andere de perfecte Merino wollen slofjes die écht aan blijven zitten en bonnet mutsjes.  Wij verkopen naast accessoires zoals rammelaars, wagenspanners, muziekdoosjes en wiegmobielen, ook handgemaakte babykleding van maat 50 tot en met maat 92. Alle accessoires worden in eigen atelier met de hand gemaakt en aanvullend hebben wij een prachtige (handgemaakte) collectie die wij inkopen bij kleine ondernemers. Ook hebben wij unieke producten voor de babykamer inrichting en kinderkamer.

Bijna al onze producten worden in Nederland gemaakt. Kleinschalig en met liefde voor het vak. Er is persoonlijk contact met deze kleine ondernemers en wij helpen elkaar te groeien. Samen zoeken we naar het perfecte item voor de winkel. Van het uitzoeken van printjes voor kleding alsook het laten uitwerken van een eigen idee voor houten speelgoed. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop!

Wij staan voor duurzaam en verantwoord. En dat doen wij met een groot assortiment aan mooie en eerlijke producten uit Nederland.

Mijn producten probeer ik zoveel mogelijk op een verantwoorde manier te maken. Dit doe ik door gebruik te maken van de beste materialen. De producten zijn uiteraard vrij van schadelijke stoffen en ik maak gebruik van onbehandeld hout en beuken materialen. Voor verzending maak ik gebruik van hergebruikte dozen. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan een beter milieu.

Je vindt unieke handgemaakte kraamcadeaus, babyspeelgoed en babykleding van maat 50 tot en met maat 92 hier! Iets waar elke baby én ( aanstaande ) mama blij van wordt!

De winkel vind je in de Urban Shopper, Torenallee 60 02, Eindhoven Strijp S. Voorheen was dit een fabriekspand op het bedrijventerrein van Philips. Nu vind je er zo’n 20 winkeltjes met elk een uniek concept. Alle oude fabriekspanden op Strijp S zijn inmiddels omgetoverd tot hippe winkels, innovatieve restaurants en creatieve werkplekken. Regelmatig wordt er iets georganiseerd. Zo is er elke 3e zondag van de maand de Feelgood market en is er jaarlijks de Dutch Design Week. In de directe omgeving vind je prachtige architectuur en gezellige terrasjes. En op een steenworp afstand vind je de werkplaats en atelier van Piet Hein Eek. Genoeg te doen en te beleven! Wil je meer doen? Op 20 minuten lopen vind je het stadcentrum van Eindhoven.

Openingstijden woensdag tm vrijdag 11.00-18.00u, zaterdag 11.00-17.00u, elke zondag 12.00-17.00u. Op loopafstand zijn er diverse (overdekte) parkeerplaatsen en kun je parkeren voor de deur. Treinstation Strijp S is op loopafstand. In vershal het Veem vind je onder andere een AH, wine & nuts en bierbrouwerij het Veem.