Over ons

Softie baby Musthaves heeft een breed assortiment aan unieke, creatieve en met zorg handgemaakte kleding en accessoires voor baby’s en kleine kinderen. Al onze baby items zijn met liefde en aandacht gemaakt. Zo ontwerpen wij de mooiste muziekdoosjes- en mobielen, rammelaars en perfecte Merino wollen slofjes en mutsjes. Alle items worden met de hand gemaakt in mijn eigen atelier. Je vindt de meest unieke handgemaakte babykleding tot en met maat 92, kraamcadeaus en babyspeelgoed voor de allerkleinsten hier! Iets waar elke baby én ( aanstaande ) mama blij van wordt! Alle accessoires kunnen naar wens worden gemaakt of worden aangepast.

Mijn producten probeer ik zoveel mogelijk op een verantwoorde manier te maken. Dit doe ik door bijvoorbeeld gebruik te maken van natuurlijk katoen en garens met een keurmerk.
De producten zijn uiteraard vrij van schadelijke stoffen en ik maak gebruik van onbehandeld hout en beuken materialen.
De artikelen worden met hergebruikte vulling gevuld en de verzenddozen worden ook weer hergebruikt. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan een beter milieu en heb jij een duurzaam product!
 

De winkel vind je in de Urban Shopper, Torenallee 60 02, Eindhoven Strijp S.