Over ons

Softie baby Musthaves heeft een breed assortiment aan creatieve, met zorg handgehaakte accessoires voor baby’s en kinderen.

Ik ben Leonie. Softie baby Musthaves is opgericht uit een hobby. Een uiting van creativiteit. Iets wat mijn drijfveer is! Het begon met een sjaal en nu ontwerp ik zelfs patronen.

Mijn handgemaakte producten worden gemaakt van natuurlijk katoen en garens met het keurmerk Oeko -Tex klasse 1. Dit betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen.  Ook zijn enkele producten gemaakt van vegan garen. De producten zijn BPA vrij en van onbehandeld hout. Dit wordt ingekocht bij gecertificeerde bedrijven. Voor de vulling van de artikelen maak ik gebruik van gerecycled synthetische vulling. Ook voor het versturen van de artikelen probeer ik zoveel mogelijk de verzenddozen te hergebruiken. Wel zo verantwoord!

Ook voor maatwerk ben je hier aan het juiste adres! Een speenkoord of slingers met een naam; met plezier maak ik voor jou een persoonlijk cadeau! Zo heb je een echt custom made product!

Happiness is handmade.