Over ons

Softie baby Musthaves heeft een breed assortiment aan creatieve, met zorg handgemaakte accessoires voor baby’s en kleine kinderen.

Ik ben Leonie.  Ik ben de maker van de handgemaakte baby accessoires van Softie baby Musthaves. Al mijn producten worden met de hand gemaakt. Ik ontwerp ook veel patronen zelf en daardoor heb je altijd iets unieks. Alle accessoires kunnen naar wens worden gemaakt of worden aangepast.

Mijn producten probeer ik zoveel mogelijk op een verantwoorde manier te maken. Dit doe ik door bijvoorbeeld gebruik te maken van natuurlijk katoen en garens met een keurmerk.
De producten zijn uiteraard vrij van schadelijke stoffen en ik maak gebruik van onbehandeld hout en beuken materialen.
De artikelen worden met hergebruikte vulling gevuld en de verzenddozen worden ook weer hergebruikt. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan een beter milieu en heb jij een duurzaam product!
 

Sinds juni 2021 heb ik naast mijn webshop en verkooppunten ook mijn eigen fysieke winkel! Mijn winkel heeft een uitgebreid assortiment in handgemaakte producten voor de allerkleinsten. Kleding gemaakt in kleine ateliers in Nederland tot de mooiste baby musthaves. Handgemaakt, verantwoord en duurzaam! De winkel vind je in de Urban Shopper, Torenallee 60 02, Eindhoven Strijp S. Enorm trots dat ik mijn droom leef!