Bestellen & levering

Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u een automatische bevestiging. Hierna ontvangt u zo spoedig mogelijk een persoonlijke mail met de verwachte levertijd en verdere informatie. Wilt u weten hoe lang de levertijd is, neem dan voordat u de bestelling plaatst, contact met mij op. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Softie baby Musthaves. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Prijzen 

De genoemde prijzen in de webshop voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Levertijd

De levertijd van producten die op voorraad zijn is binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling.
De levertijd van producten die voor u op maat worden gemaakt, verschilt per product. Wilt u weten wat de exacte levertijd is op het moment dat u wilt bestellen? Neem dan contact met mij op voordat u de bestelling plaatst.

Betaling

iDeal

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL of DHL volgens standaard verzending, voorzien van track&trace. Softie baby Musthaves zorgt voor een degelijke verpakking voor transport. Daar waar mogelijk herbruik ik verzenddozen. Wel zo verantwoord. Verzendingen zijn ten alle tijden voor risico van de koper. Softie baby Musthaves is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL of DHL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Verzendkosten

Brievenbuspost NL: € 4,95
Pakket NL: € 6,95
Andere landen in overleg.

Bij besteding vanaf € 100,00 betaalt u geen verzendkosten.

Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te halen in mijn winkel. U kiest dan voor ophalen in Eindhoven.