Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u een automatische bevestiging. Wordt het item speciaal voor u gemaakt, dan ontvangt u na de automatische bevestiging zo spoedig mogelijk een persoonlijke mail met de verwachte levertijd en verdere informatie. Wilt u weten hoe lang de levertijd is, neem dan voordat u de bestelling plaatst, contact met mij op. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Softie baby Musthaves. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Annuleren

Indien u de bestelling wilt annuleren dan dient u dit zo spoedig mogelijk (vóór verzending) aan ons door te geven. Mocht het pakket al zijn verzonden, dan is annuleren helaas niet meer mogelijk. Is het verzendlabel al wel aangemaakt, maar is uw pakket nog niet verzonden,  krijgt u het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) retour. Het pakket wordt niet verzonden. Let op: zodra u de annulering hebt doorgegeven is dit niet meer terug te draaien.

Prijzen 

De genoemde prijzen in de webshop voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Levertijd

De levertijd van producten die op voorraad zijn is binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling.
De levertijd van producten die voor u op maat worden gemaakt, verschilt per product. Wilt u weten wat de exacte levertijd is op het moment dat u wilt bestellen of heeft u een spoedje? Neem dan contact met mij op voordat u de bestelling plaatst.

Doorgaans houden wij deze levertijden aan:

Besteld op                      Verzonden op
Maandag                         Woensdag
Dinsdag                           Woensdag
Woensdag                       Donderdag
Donderdag                      Vrijdag
Vrijdag                              Zaterdag
Zaterdag                          Maandag
Zondag voor 16.00u      Maandag
Zondag na 16.00u         Woensdag

Betaling

iDeal, Bancontact, Giropay, Creditcard, Klarna afterpay

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL, DHL of DPD volgens standaard verzending, voorzien van track&trace. Softie baby Musthaves zorgt voor een degelijke verpakking voor transport. Daar waar mogelijk herbruik ik verzenddozen. Wel zo verantwoord. Verzendingen zijn ten alle tijden voor risico van de koper. Softie baby Musthaves is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL, DHL of DPD. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Verzendkosten

Brievenbuspost NL: € 4,99
Pakket NL: € 6,99
België: € 15,00

Zone 1 (Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Luxemburg, Oostenrijk, Polen) € 17,50
Zone 2 (Bulgarije, Estland, Finland, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Portugal, Slovenië, Spanje, Zweden) € 22,50

Bij besteding vanaf € 100,00 heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor gratis verzenden. U betaalt dan geen verzendkosten binnen Nederland m.u.v. de Happy Lamps. Hiervoor betaald u altijd verzendkosten.

Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te halen in mijn winkel. U kiest dan voor ophalen in Eindhoven. U ontvangt dan een mail wanneer het klaar ligt en kunt u het tijdens openingstijden ophalen.