Algemene Voorwaarden

Softie baby Musthaves
KvK-nummer 76041573
Bankrekening: NL24KNAB 0259 7331 72
info@softiebabymusthaves.nl
Telefoon: 06-83545136

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen.
Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Bestellen

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van Softie baby Musthaves een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Softie baby Musthaves. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Annuleren

Indien u de bestelling wilt annuleren dan dient u dit zo spoedig mogelijk (vóór verzending) aan ons door te geven. Mocht het pakket al zijn verzonden, dan is annuleren helaas niet meer mogelijk. Is het verzendlabel al wel aangemaakt, maar is uw pakket nog niet verzonden, dan krijgt u het aankoopbedrag retour. Het pakket wordt niet verzonden. Let op: zodra u de annulering hebt doorgegeven is dit niet meer terug te draaien.

Prijzen 

De genoemde prijzen in de webshop voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Levertijd

De levertijd van producten die op voorraad zijn is binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling.
De levertijd van producten die voor u op maat worden gemaakt, verschilt per product.

Betaling

iDeal, Bancontact, Giropay, Creditcard, Klarna afterpay

Aansprakelijkheid

Alle producten worden met de grootste zorg gemaakt en worden meerdere keren in het proces gecontroleerd. Gedurende het gebruik door de consument adviseren wij om het product regelmatig te controleren op losse onderdelen en of het nog voldoet aan de kindveiligheid. Bij aankoop van een product bent u op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften zoals vermeld op de website en gaat u daar mee akkoord. De consument is eindverantwoordelijk voor het in acht nemen van de veiligheidsvoorschriften en controleren van het product voordat u deze aan uw kind geeft.
Omdat (bijna) alle producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto`s in de webwinkel.
De kleuren op de foto`s in de webwinkel kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden PostNL, DHL of DPD volgens standaard verzending, voorzien van track&trace. Softie baby Musthaves zorgt voor een degelijke verpakking voor transport. Hierdoor is de kans op beschadigingen tot een minimum beperkt. Verzendingen zijn ten alle tijden voor risico van de koper. Softie baby Musthaves is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Afhalen

Indien u ervoor gekozen heeft om uw bestelling af te halen in Eindhoven. Dan ontvangt u een bericht zodra uw bestelling klaar ligt in de winkel (Torenallee 60 02, Eindhoven) en is deze tijdens de winkelopeningstijden op te halen: WOE tm VR 11.00-18.00u, ZA 11.00-17.00u, ZO 12.00-17.00u

Retour sturen

Het is mogelijk om een artikel binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren.
Retourzendingen dienen vooraf gemeld te worden via info@softiebabymusthaves.nl
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten compleet zijn, niet beschadigd of gebruikt zijn. Producten waarbij schade is ontstaan doordat u meer heeft gedaan met het product dan nodig is om te beoordelen of u het wil houden en om de belangrijkste kenmerken te controleren, kunnen niet worden geretourneerd. Afgeprijsde artikelen en gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd.
Het is ook niet mogelijk om in opdracht gemaakte artikelen te retourneren.
U kunt de bestelling in afgesloten, originele verpakking weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL, DHL of DPD in uw regio. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.
Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, ongeacht de reden van retour zenden.
Het aankoopbedrag storten wij binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending weer op je rekening. Wanneer slechts een deel van je bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten niet teruggestort.

Let op: Als het artikel niet op bovenstaande wijze wordt geretourneerd en/of als Softie baby Musthaves niet binnen veertien (14) dagen na ontvangst van de bestelling via info@softiebabymusthaves.nl op de hoogte wordt gebracht van een klacht over één of meerdere artikelen, dan kan het artikel niet meer worden geretourneerd en kunnen de kosten van het artikel niet meer worden teruggestort.