Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen.
Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Bestellen

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van Softie baby musthaves een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Softie baby musthaves. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Prijzen 

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Levertijd

De levertijd van producten die op voorraad zijn is binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling.
De levertijd van producten die voor u op maat worden gemaakt, verschilt per product.

Betaling

Overschrijving per bank/giro.
De betaling dient binnen 2 werkdagen bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Softie baby musthaves. In de bevestiging van de bestelling staan deze gegevens vermeld.

Aansprakelijkheid

Alle producten worden met de grootste zorg gemaakt en worden meerdere keren in het proces gecontroleerd. Gedurende het gebruik door de consument adviseren wij om het product regelmatig te controleren op losse onderdelen en of het nog voldoet aan de kindveiligheid. De consument is hiervoor eindverantwoordelijk.
Omdat (bijna) alle producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto`s in de webwinkel.
De kleuren op de foto`s in de webwinkel kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL volgens standaard verzending, voorzien van track&trace. Verzendkosten worden berekend volgens de tarieven van PostNL. Softie baby musthaves zorgt voor een degelijke verpakking voor transport. Hierdoor is de kans op beschadigingen tot een minimum beperkt. Verzendingen zijn ten alle tijden voor risico van de koper. Softie baby musthaves is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Afhalen

Indien u ervoor gekozen heeft om uw bestelling af te halen in Valkenswaard, ontvangt u een mail zodra deze voor u klaar staat. In de mail staan ook de adresgegevens vermeld.

Retour sturen

Het is mogelijk om een artikel binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren.
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als er vooraf contact met ons is opgenomen via info@softiebabymusthaves.nl
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten compleet zijn, niet beschadigd of gebruikt zijn. Producten waarbij schade is ontstaan doordat u meer heeft gedaan met het product dan nodig is om te beoordelen of u het wil houden en om de belangrijkste kenmerken te controleren, kunnen niet worden geretourneerd. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
Het is niet mogelijk om in opdracht gemaakte artikelen te retourneren.
U kunt de bestelling in afgesloten, originele verpakking weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. U dient de retourzending met track&trace nummer te retourneren. Dit nummer geeft u direct na verzending door aan Softie baby musthaves.
Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, ongeacht de reden van retour zenden.
Het bedrag van het geretourneerde artikel storten wij binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending weer op je rekening. Verzendkosten worden niet teruggestort.

Let op: Als het artikel niet op bovenstaande wijze wordt geretourneerd en/of als Softie baby musthaves niet binnen veertien (14) dagen na ontvangst van de bestelling via info@softiebabymusthaves.nl op de hoogte wordt gebracht van een klacht over één of meerdere artikelen, dan kan het artikel niet meer worden geretourneerd en kunnen de kosten van het artikel niet meer worden teruggestort.